Foliering

Bilreklame og dekoration af biler

Bilreklamer ses hver dag af mange – ja, måske af tusinder af potentielle kunder i trafikken. Det er markedsføring hver dag, år ud og år ind – uden at betale mere! Udnyt de åbenlyse muligheder – lad os hjælpe dig i gang!

Bilreklame er en fantastisk mulighed for at opnå høj synlighed omkring dit brand eller virksomhed og tilmed billig markedsføring, da potentielle kunder ser dit logo og budskab i trafikken. Vi udfører alle typer opgaver inden for bilreklamer, lige fra logo og cvr nummer på bilen til store lastbils reklamer og bilindpakninger i hele Danmark.

Vi har professionelle montagehaller i Rødovre & Højbjerg ved Århus hvor du kan aflevere din bil. Har du ikke mulighed for det, så tilbyder vi også at montere din nye bilreklame hos dig.
Prisen afhænger af opgavens størrelse. Hvis du kun skal have cvr nummer og navn på en dør
Alle materialer er fra 3M eller Avery, hvilket betyder, at vi kan give garanti på både folie og montage, – alle fejl bliver således rettet med det samme.
Vi hjælper gerne med et udkast til et design af din nye bilreklame og benytter selvfølgelig kun anerkendte programmer, som indeholder de korrekte mål på alle biler.
Er du i markedet for reklame på din bil, så har vi nedenfor lavet en lille guide til hvordan vi arbejder med bilreklamer hos SIGNPROOF og hvor nemt det er for dig at få logo, cvr nr eller noget helt tredje på din bil.

 • Lav kontaktpris for at nå dine kunder!

  En bilreklame virker gennem hele bilens levetid. Det bliver til mange påvirkninger over tid, og kontaktprisen er derfor lav.
 • Bilreklame virker 24 timer i døgnet!
  – også når bilen holder stille eller er parkeret!
 • Bilreklame kræver ingen vedligeholdelse!

  Den passer sig selv og skal kun vaskes, når bilen også trænger til det.
 • Bilreklame bliver set i trafikken!
  Bilreklame er synlig for alle bilister, cyklister eller fodgængere. Det gør bilreklame til et effektivt medie, når din virksomhed skal brandes.

Kontakt os her på siden eller ring til os, vores rådgivere sidder klar til at finde den bedste løsning indenfor bilreklame til jeres virksomhed.

Send os din forespørgsel

Inspiration

Bilindpakning:

Folie eller ny lak er ikke kun godt for synets skyld, det kan også være fordelagtigt ved videresalg til både private og bilforhandlere. Pakker du din bil ind fra den er ny, kan du sælge din bil med en helt ny lak indenunder, når folien igen bliver afmonteret. Du sælger derfor en bil, der rent faktisk er så god som ny.

Derved vil du også få væsentligt mere for din bil. Bilforhandlere er som udgangspunkt mest interesserede i at tilbagekøbe hvide, sorte eller sølvfarvede biler. Jo mere farven og slitagen på din bil skiller sig ud fra mængden, jo mindre får du for den – det er et faktum.

Fordele ved bilindpakning

 • Din bil får den farve og udtryk du ønsker
 • Du beskytter lakken på bilen mod ridser og anden slitage som kan koste dig penge når du skal sælge eller aflevering bilen fra leje eller leasing.
 • Du kan skifte stil og udtryk når det passer dig
 • Ved at pakke hele bilen ind i folie med dit reklamebudskab giver et helt særligt udtryk og din rullende reklamesøjle vil skabe optimal synlighed af dit budskab. Udover den kreative proces, som vi også kan hjælpe dig med, er det afgørende, at man anvender de bedste materialer som er slidstærke og kan holde til det skiftende klima vi har i Danmark. Vi anvender derfor kun materialer fra 3M eller Avery, hvilket betyder, at vi kan give garanti på både folie og montage. Det giver tryghed for, at din reklame eller budskab, forbliver intakt i den periode du ønsker.
 • Udover egen montage har vi også egne grafikere, der kan gerne hjælper med udkast til design af din nye bilreklame eller bilindpakning og vi benytter selvfølgelig kun anerkendte programmer, som indeholder de korrekte mål på alle biler.
 • Bilindpakning er slet ikke så besværligt som mange tror. Nedenfor finder du en kort guide med de få steps du skal igennem for at få et helt nyt look på din bil.
 • Ingen opgave er for stor eller for lille for os og vi kan levere i hele landet.

Lad os ringe dig op

Inspiration

Guide til Bilindpakning hos SIGNPROOF

Inden vi går igang

Hvis du overvejer foliering af din bil, varevogn eller lastbil er der nogle ting der er vigtige at få afklaret inden vi kan hjælpe dig til den bedst mulige løsning. Først og fremmest er det vigtigt at du tager stilling til formålet med foliering af din bil, herunder hvor længe det skal kunne holde. Der findes flere forskellige kvaliteter indenfor folie til bilindpakning og hovedreglen er, at jo dyrere folie du vælger jo mere modstandsdygtigt er det og jo længere tid holder det. Derfor skal du først og fremmest tage stilling om du ønsker en løsning blot for en periode eller om du gerne vil have en permanent løsning der holder så længe du planlægger at beholde bilen.
Når formålet med din bilpakning er klarlagt, er der kun 2 steps tilbage før din bil har et helt nyt look og udtryk.

Step 1: Farve & Materialevalg

Farvevalg

En af de største fordele ved bilindpakning er, at det er den billigste måde at du kan sætte dit helt eget præg på din bil. Hos Kellmann reklame har vi et kæmpe udvalg og kombinationsmuligheder når det gælder faver til foliering af bilen. Du kan vælge imellem mange standardfarver eller vi kan tilbyde indfarvet folie, så du får præcis den farve du ønsker til din bil. Vi arbejder naturligvis kun med lysægte farver der sikrer dig en god og klar farve i solens stråler. Har du et ønske om særlige holdbare farver tager vi en snak om det.

Materialevalg

Næste skridt er valg af materiale. Også her har vi et stort udvalg og mange kombinationsmuligheder. Som bekendt er det afgørende for dit valg af materiale, formålet med din bilindpakning. Hvis du kun ønsker din bil indpakket i en kortere periode kan vi vælge en billigere type folie mens hvis du ønsker en permanent løsning der skal holde i hele bilens levetid, så vælger vi en dyrere form.Vi tilbyder foliering i både mat og metallisk look samt løsninger med struktur i folien hvis det er ønsket. Hos Kellmann reklame arbejder vi kun med markedets bedste materialer fra 3M, Arlon m.fl og vi yder altid min. 5 års garanti på vores folie.

Step 2: Klargøring og montering

Klargøring

Når du har besluttet dig for farve og materiale aftaler vi en tid til foliering af din bil.
Når du afleverer bilen hos os er det vigtigt at bilen er nyvasket, uden brug af voks da det kan hindrer folien i at klæbe tilstrækkeligt. I vintermåneder kan det være nødvendigt at bilen tørrer og køler ned inden vi kan påbegynde montering af folien.

Montage

 • Med en ren bil er vi klar til at påbegynde montagen.
 • Vi starter altid med at afmontere nødvendige dele af bilen såsom spejle, lister eller andre dele som kan hindre en flot og fejlfri finish. Vi efterlader naturligvis ikke spor af afmontering og passer godt på alle dele af din bil.
 • Herfra begynder vi den egentlig montage af din bilindpakning i valgt farve og materiale.
 • Hvorfor vælge SIGNPROOF til bilindpakning?
 • Mange års erfaring med bilindpakning. Vi har nogle af landet bedste montører på både Sjælland & Jylland i foliering af biler.
 • Vi bruger kun godkendte kvalitets folier fra førende leverandører
 • Vi har rådgivning og service i højsædet, hver gang.